la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local
FREEEL sarrià Comparteix el proveïdor FREEEL sarrià a Facebook Comparteix el proveïdor FREEEL sarrià a LinkedIn Comparteix el proveïdor FREEEL sarrià a Google+
contacte directe
Jaume Llansó

Bicicleta elèctrica Freeel Xtreeme

Bicicleta elèctrica Freeel Plegable

Bicicleta elèctrica Freeel Ville

Bicicleta elèctrica Freeel Keen

Lloguer bicicletes elèctriques

PRODUCTES I SERVEIS

Bicicleta elèctrica Freeel Xtreeme
FReeeL Xtreeme és l'E - Bike perfecta per als amants de l'esport extrem , la muntanya i aquesta jungla urbana anomenada ciutat . FReeeL Xtreeme . Diversió és estat pur .

Bicicleta elèctrica Freeel Plegable
Freeel plegable és la bicicleta elèctrica apta per a tot tipus d'entorns i trajectes . Especialment recomanada per al seu ús per ciutat gràcies al seu ràpid i fàcil plegat. Mesures ( aprox ) plegada : 70 x 80 x 42 cm ( alt x llarg x ample )

Bicicleta elèctrica Freeel Ville
FReeeL Ville captiva a primera vista pel seu disseny tant ergonòmic com estètic . El seu confort, potència i autonomia fan de la FReeeL Ville el mitjà de transport perfecte per a llargs passejos per la ciutat . FReeeL Ville . La ciutat als teus peus .

Bicicleta elèctrica Freeel Keen
FReeeL Keen és la màxima evolució de les E - Bikes plegables gràcies als seus components d'última generació , la seva potència , la seva autonomia i la seva lleugeresa . FReeeL Keen . Emporta-te a tot arreu

Lloguer bicis elèctriques
Els nostres sistemes FRP ( FReeeL Rent Point ) suposen un gran avanç en la gestió de flotes de bicicletes elèctriques . Són sistemes que poden situar-se en infinitat d'espais, en destinacions turístiques , en zones on el transport públic no és eficient i en establiments ja existents i que volen ampliar el seu negoci amb una nova forma de mobilitat divertida , econòmica i ecològica entre molts espais .
Es tracta de sistemes modulars on s'inclou tot el necessari per poder gestionar una flota de lloguer . Punts de recàrrega i enganxi , mobiliari , maquinari , programari i , per descomptat , les nostres fantàstiques bicicletes elèctriques . Poden realitzar-se amb flotes d'entre 5 unitats fins a 200 unitats .

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

A Freeel proporcionem solucions personalitzades per a un ampli ventall d'empreses o institucions públiques. Estem especialitzats en solucions per a oficines, flotes de treball, lloguers, hotels urbans, hotels de costa, turisme rural, càmping, tours turístics, esdeveniments publicitaris ...
Si vols dotar la teva empresa d'un valor afegit i estalviar milers d'euros en combustible, assegurances, reparacions i altres despeses no dubtis en contactar amb nosaltres, Aigües de Barcelona, Thule Edicions, Einnova, entre altres ja compten amb les nostres bicicletes elèctriques Freeel.

VIDEOS RELACIONATS

Capitol 1
Capitol 2
Capitol 3

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF
CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto