la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A ANNA BRUNSÓ
TÈCNICA DE BON GOVERN, TRANSPARÈNCIA I PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA 

"Hem de d’ensenyar als ciutadans a entendre en quines polítiques està aportant un equip de govern a partir dels números que publica al portal de transparència" llegir+

 

El correcan del parc de la Fontsanta de Sant Joan Despí duplicarà la seva superfície

L'espai d'esbarjo per a gossos que està situat al costat de les vinyes del parc de la Fontsanta -a la perllongació del carrer d'Extremadura- duplicarà ben aviat la seva superfície. Les obres d'ampliació d'aquest correcan ja estan en marxa amb l'objectiu que els gossos disposin d'una àrea àmplia, tancada i equipada on poder córrer, jugar i fer exercici.

Amb la seva ampliació, aquest espai per a gossos del parc de la Fontsanta passarà dels 925 metres quadrats actuals a 2.070 metres quadrats de superfície. El projecte d'ampliació s'ha dissenyat perquè gossos i propietaris disposin d'espai suficient per al lleure. El correcan comptarà amb zones diferenciades per a gossos petits i grans, dues fonts, bancs i tres accessos.

Aquesta actuació se suma a l'ampliació que, a final de 2017, es va fer del correcan del pont Reixat, que va més que duplicar la seva superfície. Dotar la ciutat de més zones d'esbarjo per a les mascotes és un dels compromisos de l'Ajuntament de Sant Joan Despí amb les entitats animalistes que treballen sobre el terreny i que coneixen de primera mà aquesta realitat, amb l'objectiu de millorar les condicions dels animals de companyia.

Aquesta mena d'espais d'esbarjo afavoreixen la convivència a l'espai públic ja que permeten als propietaris i als gossos disposar d'un espai tancat per passar una estona de lleure, alhora que s'evita la possibilitat d'entrar en conflicte amb altres ciutadans.


 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto