la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local
Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A CARLA RIGAT
ENTREVISTA A CARLA RIGAT

GERENT DE L'ÀREA DE MANTENIMENT I FACILITY SERVICES DE NDAVANT

“La digitalització dels serveis de manteniment d’instal·lacions tècniques suposa estalvis considerables”

Sobre NDAVANT: empresa catalana de serveis a clients públics i privats, amb una força de treball de més de 170 persones assignades només a l’àrea de Manteniment i Facility Services.
 

Darreres entrevistes

CAP DE SERVEIS D'EDUCACIÓ AMBIENTAL A TALHER

“El sector privat té potencial per adaptar les estratègies del sector públic, quant a comunicació i sensibilització ambiental”

Sobre TALHER: empresa amb 38 anys al sector  de la sostenibilitat a Catalunya.
 

llegir +

DIRECTOR COMERCIAL DFSK CATALUNYA

“Els ajuntaments busquen vehicles senzills, que tinguin facilitat de manteniment i reparacions, i amb bona relació qualitat preu”

Sobre AUTOPREU: Distribuïdor per Catalunya i Andorra de la marca de vehicles comercials lleugers DFSK. Vehicles ideals per Ajuntaments i empreses de serveis auxiliars de neteja i jardineria.

llegir +

CONSELLER DELEGAT I DIRECTOR GENERAL DE MAPEI SPAIN

“Tenim noves solucions que permeten posar paviments reduint els índexs de sonoritat, les tasques de manteniment i les incidències d'accidents. També revestiments amb alta resistència al desgast, als raigs ultraviolats i a les condicions meteorològiques més diverses"

Sobre MAPEI: Mapei és el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció, compta amb un portafoli de més de 5.000 productes i una facturació anual de 2.400 milions d'euros.

 

llegir +

VP SALES - ‎VALIDATED ID

"DocuSign ens ha escollit com el seu motor de signatura electrònica manuscrita"

Sobre Validated ID: especialistes en identitat digital i signatura electrònica. Al seu producte estrella ViDSigner Bio se li sumen nous serveis: ViDSigner Mobile, ViDSigner DNIe, vinya Stamp, Docusign, ViDChain, etc.

 

llegir +

CEO A SISMOTUR

“Ara el turista no cal que vagi a una oficina de turisme, és el destí el que li 'parla' a través de senyals intel·ligents”

Sobre Sismotur: és una consultora molt especialitzada en el desenvolupament i implementació de sistemes avançats de senyalització i informació turística intel·ligent per a la promoció de destinacions intel·ligents connectats.

 

llegir +

CEO A GRUP JOAN

“Actualment comptem amb més de 6000 referencies catalogades”

Sobre Distribuidora Joan: amb més de 35 anys d’experiència, és una de les principals empreses  en sector de la fabricació, distribució i comercialització de productes per a l’equipament, neteja, higiene i manteniment del sector HORECA, Indústria i col·lectivitats.

 

llegir +
123456789 1 / 9
CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto