la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local
DEMANA EL PRESSUPOST QUE NECESSITIS a tots els proveïdors de: Gas Natural
Sense compromís i en un click. Et respondran en 24 h. Màxim   DEMANA PRESSUPOST
GAS NATURAL DISTRIBUCIÓN SDG, S.A. Comparteix el proveïdor GAS NATURAL DISTRIBUCIÓN SDG, S.A. a Facebook Comparteix el proveïdor GAS NATURAL DISTRIBUCIÓN SDG, S.A. a LinkedIn Comparteix el proveïdor GAS NATURAL DISTRIBUCIÓN SDG, S.A. a Google+
GAS NATURAL DISTRIBUCIÓN SDG, S.A.

Gas Natural Distribución SDG, SA, és responsable del desenvolupament, operació i manteniment de la xarxa de distribució de gas a Catalunya, i promou un desenvolupament energètic sostenible. A Catalunya, compta amb més de 2,1 MM de punts de subministrament amb gas natural i està present en 360 municipis.
És responsable de:
• La posada en servei de les instal·lacions individuals de gas, propietat dels consumidors, connectats a les xarxes de distribució, a petició de la seva comercialitzadora.
• La lectura dels comptadors, que es realitza bimestralment per a consumidors domèstics i petits comercials i mensualment per a indústries i grans clients.
• La inspecció periòdica de les instal·lacions dels consumidors connectats a les seves xarxes i que es realitza cada 5 anys.
• L'atenció dels avisos d'Urgències de Seguretat en les instal·lacions individuals dels consumidors connectats a la seva xarxa.
A més, realitzem altres operacions no regulades, en les instal·lacions dels consumidors i que són dutes a terme a petició del seu comercialitzador, com la verificació del comptador, el tancament de la instal·lació previ a una reforma o altres serveis.

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto