la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A JOSEP MONRÀS
ALCALDE DE MOLLET DEL VALLÈS

"El pressupost global de Serveis Socials per a l’any 2018 es de 7.014.244,41 euros" llegir+

 

GiroPark renova la gestió de la zona blava i verda de Pals

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, continuarà gestionant el servei d’estacionament de zona blava i verda de Pals després de guanyar el concurs de licitació.

GiroPark va obtenir la millor puntuació, tant en l’apartat tècnic com en l’econòmic, respecte la resta d’empreses que van optar al concurs.

Aquesta nova adjudicació crearà 12 llocs de treball per a persones amb discapacitat física sorgides de la borsa laboral de l’entitat i 6 llocs de treball indirectes derivats de la gestió del servei.

En concret, GiroPark explotarà 1.372 places d’estacionament de zona blava i verda repartides en diferents punts del municipi, únicament per a la temporada d’estiu, des de l’1 de juny fins al 30 de setembre. La durada del contracte és de quatre anys prorrogable a sis.

Amb aquest nou contracte GiroPark i l’Ajuntament de Pals, consoliden una relació que es va iniciar fa més de 15 anys, concretament a l’any 2002.

Cal destacar que, el plec de condicions tècniques, ha estat elaborat tenint en compte la nova Llei 9/2017, de contractes del sector públic. La Llei 9/2017, va entrar en vigor el passat 9 de març, i crea condicions i eines per afavorir la millora de la contractació pública seguint les directrius de la Unió Europea. Entre les millores que inclou la nova llei, GiroPark destaca la introducció de criteris socials, ja inclosos en l’anterior llei però que no tots els ajuntaments tenien en compte en els seus concursos.
 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto