la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A JOSEP MONRÀS
ALCALDE DE MOLLET DEL VALLÈS

"El pressupost global de Serveis Socials per a l’any 2018 es de 7.014.244,41 euros" llegir+

 

La Paeria instal·la unes 40 lluminàries de tecnologia LED

La Regidoria d’Eficiència Energètica realitza actuacions de millora de l’enllumenat públic de la plaça de la Pau, l’avinguda Francesc Macià, els carrers Onze de Setembre, Freixenet, Guimerà i Verge del Camí, substituint un total de 38 lluminàries tipus globus per lluminàries tipus LED.

L’objectiu és adaptar-se al Decret 190 de protecció del medi nocturn, millorar la qualitat lumínica de la ciutat i promoure l’eficiència energètica. Les noves lluminàries suposen un estalvi energètic d’un 65% respecte de les antigues, i tenen una vida útil superior a les 80.000 hores. També s’elimina l’emissió lumínica al cel nocturn concentrant la llum allà on realment es necessita.

El regidor d’Eficiència Energètica, Antonio Delgado, afirma que “estem canviant progressivament l’enllumenat públic de Cervera i dels pobles agregats, amb l’objectiu d’adaptar-nos a la normativa europea, fomentar l’estalvi energètic i reduir la contaminació lumínica”. 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto