la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A JOSEP MONRÀS
ALCALDE DE MOLLET DEL VALLÈS

"El pressupost global de Serveis Socials per a l’any 2018 es de 7.014.244,41 euros" llegir+

 

L’Ajuntament de Martorelles consultarà als veïns de Can Sunyer quin ús volen fer del solar entre els carrers de Girona i d’Aragó

La Policia Local de Martorelles va emetre un comunicat adreçat a la ciutadania a mitjans del mes de maig per tal d’informar aquesta que a partir del diumenge 20 de maig posaria fi al període de tolerància pel que fa les infraccions d’estacionament al barri de Can Sunyer. El cos de seguretat municipal i l’Ajuntament havien acordat una certa permissivitat pel que fa les sancions d’estacionament a la zona donada l’excepcionalitat de les obres de remodelació del barri.

Tenint en compte les queixes d’alguns veïns del barri sobre la manca d’espais per estacionar després de les obres, l’Ajuntament i la Policia Local es van reunir amb els veïns del barri el passat 22 de maig per tal de resoldre la problemàtica. 

 A la reunió, l’alcalde, Marc Candela, va explicar, entre d’altres coses, que les places d’estacionament desaparegudes a conseqüència de les obres eren set “amb els espais generats al carrer d’Aragó, de Galícia i a dalt del passatge d’Astúries” ampliava.

Tanmateix, l’Ajuntament va programar amb els veïns una nova trobada el proper 5 de juliol amb propostes ja tancades sobre l’aparcament per a motocicletes i amb una proposta tancada de fer una consulta sobre l’ús que volen fer els veïns del solar que hi ha a la cantonada del carrer de Girona amb el carrer d’Aragó. Una consulta que tindrà tres opcions: construir un parc, construir un aparcament o construir un parc i un aparcament. 
 
 

 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto