la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A JOSEP MONRÀS
ALCALDE DE MOLLET DEL VALLÈS

"El pressupost global de Serveis Socials per a l’any 2018 es de 7.014.244,41 euros" llegir+

 

Satisfacció de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per l’adjudicació de les obres de construcció del nou centre d’atenció primària de la ciutat

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell es mostra satisfet per l’adjudicació de les obres, per part del Govern de la Generalitat de Catalunya, per construir el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de la capital alturgellenca. 

Davant d’aquest important anunci, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, manifesta que “aquest és un pas important, definitiu, per dotar a la Seu i als urgellencs d’un centre d’atenció primària a l’alçada de les necessitats de salut del segle XXI. Era un projecte llargament esperat i ha estat possible gràcies a la feina conjunta dels professionals del CAP, del Departament de Salut i de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell”.   

Segons ha publicat la Generalitat, les obres de construcció han estat adjudicades a l’empresa Construcciones Cots i Claret, SL, per un import de 2.757.701 euros (sense IVA) i tenen un termini d’execució de 12 mesos.

La construcció d’aquest nou CAP a la capital de l’Alt Urgell tindrà lloc a l’edifici dels antics garatges de l’Alsina Graells, un espai de 800 metres quadrats, situat al carrer Bisbe Guitart, fins fa poc magatzem municipal, i que va cedir al Servei Català de la Salut. 

Actualment, l’Ajuntament de Seu hi està portant a terme els treballs previs per a l’enderroc d’aquest antic edifici per poder construir-hi el nou centre de salut.


Nou edifici de serveis

Paral·lelament, l’Ajuntament urgellenc construirà un nou centre logístic per concentrar-hi totes les brigades municipals, en una parcel•la situada a l’interior d’illa, entre l’avinguda del Salòria i el carrer de l’Orri, amb la construcció d’una planta soterrada i una planta baixa amb un total de 2.800m2.

 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto