la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A JORDI TORT
TINENT D’ALCALDE I PRESIDENT DE L’ÀMBIT DE NOVA GOVERNANÇA I ECONOMIA 

"L'anàlisi ha permès definir 10 oportunitats d'Economia Circular al municipi de Gavà" llegir+

 

Tarragona suma en sostenibilitat amb la instal·lació de sis carregadors elèctrics

Tarragona comptarà amb sis carregadors de vehicles elèctrics, gràcies a l'impuls de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. Aquests complementaran els carregadors que ja existeixen al pàrquing Saavedra, i s'instal·laran a diferents punts de la ciutat.

Els dos de càrrega ràpida, que poden carregar un vehicle en trenta minuts per a una autonomia de 120km, es situaran a la plaça Imperial Tàrraco i a la Vall de l'Arrabassada. Els quatre restants, semi ràpids, es podran trobar a la Tabacalera, la Vall de l’Arrabassada i dos a l’Anella Mediterrània. Aquests, permeten carregar en una hora un vehicle amb autonomia de 100km.

Les sis estacions s'han adjudicat per un import de 109.432.29 € a l’empresa Etecnic Movilidad Eléctrica SRL.

La Fundació és una ferma promotora del transport sostenible i de les noves tecnologies al servei de la ciutadania. Aquest projecte encaixa perfectament amb les dues vessants, ja que facilita la mobilitat a aquells que aposten per un transport verd i per reduir la petjada de carboni. La Fundació treballa diàriament per tal de que les tecnologies punta i sostenibles tinguin un paper rellevant en el dia a dia de la ciutadania, acompanyant en les diferents arees que poden ser d'utilitat. En aquest sentit, es bolquen esforços amb projectes energètics, socials, educatius i de transport, que es poden conèixer extensament a la web: http://www.tarragonasmart.cat

El projecte d'instal·lació d'aquestes estacions de recàrrega compta amb el suport de la Conselleria de Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean.

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto