‎ACTAIS® Waste per "Gestió intel·ligent dels residus no perillosos en polígons industrials"

Ecocomputer SL s'ha adjudicat el contracte d'implementació d'un sistema informatitzat per facilitar a les petites empreses la gestió i comunicació dels seus tràmits de residus amb l'administració pública.

Es tracta de la continuació de la línia empresa en 2018-2019 amb el projecte 'Gestió intel·ligent dels residus no perillosos en polígons industrials de la comarca Nerbioi-Ibaizabal' impulsat per Udaltalde 21 (www.ut21.org)

El projecte va tenir com a objecte en aquesta primera fase el desenvolupament d’una experiència pilot de recollida, valorització i registre - en una plataforma informàtica - dels residus no perillosos (paper-cartró, fusta i plàstic d'embalatge) generats en empreses situades en polígons industrials de la comarca.

En aquest marc, Ecocomputer S.L. va adaptar la seva solució ACTAIS® Waste perquè actués com a plataforma informàtica de gestió, amb mòduls específics per a tots els agents implicats:

• ACTAIS® Waste Mobile: APP per als operaris de la recollida que utilitzen un telèfon intel·ligent com a eina de captació de dades en camp.

• ACTAIS® Waste BackOffice: aplicació web central on els gestors i tècnics municipals analitzen les dades en temps real i les estadístiques generades.

• ACTAIS® Waste Citizen: aplicació web perquè les empreses participants puguin accedir a les dades dels seus lliuraments i justificants.

El sistema proporciona una sèrie de beneficis per a la gestió d'un projecte de recollida porta a porta com aquest: mecanització completa de dades en temps real, traçabilitat en els lliuraments i sortides, detecció ràpida de no conformitats, generació d'estadístiques, etc.

Ara, la segona fase de projecte té com a objecte consolidar els models de recollida de residus en els polígons industrials plantejats en cada Ajuntament i completar-los facilitant el compliment dels tràmits legals associats.

Novament, ACTAIS® Waste serà la solució utilitzada per a la gestió de la recollida porta a porta industrial, i a més s'integrarà amb la nova plataforma de Govern Basc (Ingurunet) per a l'enviament de la informació requerida sobre la gestió dels residus.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top