‎Adquireix el “Manual de Auditoría Pública de las Entidades Administrativas: Auditoría Financiera y de cumplimiento de la Legalidad”

El Manual recull les aportacions de 25 experts en matèria d’auditoria i comptabilitat que donen compte dels desafiaments i reptes amb què es troben els professionals de l’auditoria que exerceixen el seu treball en les entitats públiques. Entre aquests experts destaquen Faura-Casas , on Pere Ruiz Espinós hi ha participat exposant els seus coneixements d’ingressos fiscals i ingressos per transferències nacionals i europees.

El Manual presenta las siguientes peculiaridades:

-   Està centrat fonamentalment en entitats públiques subjectes a pressupost limitador; és a dir, a entitats en els comptes anuals, el pressupost i la seva liquidació constitueixen un element essencial per al seu funcionament i rendició de comptes.
-   S'aborden les exigències metodològiques i procedimentals de l'auditoria financera o de comptes i les de l'auditoria de compliment de legalitat.
-   Tots els capítols s'acompanyen, a més de l'oportuna bibliografia, d'un resum dels principals aspectes tractats en el mateix.
-   En els capítols que correspongui, s'adjunten tant esquemes de programa d'auditoria com a casos o exemples pràctics resolts, el que permetrà al lector una millor comprensió del tractat.

Adquireix-lo AQUÍ


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top