‎Aigües de Manresa i l’Ajuntament signen el conveni per a la construcció del nou col·lector d’aigües que formarà part del projecte de prolongació de l’avinguda Països Catalans

Aigües de Manresa i l’Ajuntament de Manresa han signat un conveni pel qual la societat pública assumirà els costos de la  part corresponent a la xarxa de clavegueram. Concretament, es farà a un nou col·lector que permetrà absorbir totes les aigües d’escorrentia del sector dels Trullols i de la pròpia avinguda i que serà clau per resoldre els problemes d’inundabilitat que pateix el carrer Font dels Capellans i Concepció Piniella els dies que hi ha fortes pluges.

La signatura del conveni ha canat a càrrec de l’alcalde, Valentí Junyent, i el gerent d’Aigües de Manresa, Antoni Ventura, i també ha comptat amb la presència del primer tinent d’alcalde, Marc Aloy; i el regidor delegat d’Urbanisme i Mobilitat, David Aaron López.

El pressupost de l’Ajuntament és de 1.788.627 euros, dels quals 832.758 euros corresponen a la part de clavegueram, que anirà a càrrec d’Aigües de Manresa.

Aquesta acció està emmarcada en el projecte per executar la prolongació de l'avinguda dels Països Catalans que es va signar amb la Generalitat de Catalunya a l’Ajuntament de Manresa, el 27 de novembre passat. Serà l’operació urbanística de més envergadura econòmica dels últims anys a Manresa i la que tindrà un impacte més important per a la millora de la mobilitat.
 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top