‎Airdog, el nou purificador d'aire amb sistema patentat per eliminar virus i bacteris

Sodeca presenta el nou Airdog, un purificador d'aire interior que suposa un gran avanç per a la salut al comptar amb sistema patentat que elimina les partícules de pols i àcars, diferents tipus de bacteris, virus i microorganismes perjudicials per a les persones, així com olors desagradables , afavorint a les afeccions respiratòries com asma i al·lèrgies.

I és que, ara més que mai, en plena crisi sanitària per la pandèmia del COVID-19, s'ha convertit en indispensable comptar amb un purificador d'aire en llars, oficines o locals públics molt concorreguts, per poder assegurar una qualitat d'aire lliure d'organismes nocius per a la salut.

Entre les principals característiques d'aquest nou equip destaca la pantalla digital, que indica els nivells actuals de contaminació, l'etapa per a l'eliminació d'olors i compostos orgànics volàtils, la seva placa recol·lectora rentable, per a partícules com espores, fongs i pols, que es fica al rentavaixelles i es pot reutilitzar de nou; el lonalizador que elimina les partícules perilloses per a la salut, com virus i bacteris, i la doble etapa de prefiltres per a la primera captació de borrissol i partícules més grans.

Aquest purificador compta també amb un detector remot de qualitat de l'aire incorporat que indica la contaminació de el local, la temperatura de l'aire, la humitat, la concentració de pols i la quantitat de gas formaldehid que desprèn de manera natural el metabolisme de les persones.

Finalment, cal destacar que Airdog és capaç de purificar l'aire d'habitacles de fins a 90 metres quadrats, en el cas de el model X8, i de 38 metres quadrats, el model X5. A més, gràcies a la possibilitat de selecció de velocitat, aquests equips generen molt poc soroll, permetent un bon descans o desenvolupament de la feina en aquells espais en què s'instal·li.

Per a més informació contacta aquí


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top