En temps de la COVID-19, l’establiment de relacions simbiòtiques i intel·ligents camp-ciutat pren més rellevància que mai. El concepte Smart Rural té com a eix conductor la sostenibilitat i l’ús de les TIC, però també es connecta amb l’agricultura i la ramaderia, els aliments, el comerç i la logística, la generació de llocs de treball, la salut, l’educació, el risc d'incendis, l'aigua i energia i la biodiversitat.
Smart Rural són iniciatives d’articulació d’economies verdes circulars de caràcter local que pretenen re-impulsar la competitivitat al món rural, aportant múltiples beneficis de tipus econòmic, social, ambiental i d’equilibri territorial.
Aquest brunch d’innovació online abordarà les tendències i innovacions que s’apunten en aquest terreny, de la mà de ponents experts.
Aquesta sessió permetrà conèixer i debatre les tendències i innovacions amb:
• Jaume Sió, sub-director general de Transferència i Innovació Agroalimentària de la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústria Agroalimentària de la Generalitat de Catalunya.
• Josep Espluga, co-director del Postgrau dinamització local agroecològica de l'IGOP UAB.
• Gemma Safont, gerent del Consorci de Gallecs.
• Xavier Montagut, president de Consum, xarxa solidària.
Els inscrits rebreu un Informe de Vigilància Tecnològica sobre Smart Rural, elaborat per la UAB i el seu Parc de Recerca (PRUAB).

INSCRIPCIONS AQUÍ