‎Castellar del Vallès disposa de nous punts de llum alimentats amb energia solar

L’Ajuntament ha instal·lat darrerament un total de 25 nous punts de llum LED que s’alimenten amb energia solar. La majoria dels fanals, un total de 22, s’han col·locat a l’Àrea de Passeig del Pla de la Bruguera, en direcció a Castellar, mentre que els altres tres es troben al parc de Colobrers, a l’entrada del camí que condueix a l’àrea d’esbarjo per a gossos.
 
Amb la instal·lació dels nous punts de llum a l’Àrea de Passeig del Pla de la Bruguera, aquesta zona ha quedat completament coberta per aquest tipus de lluminàries, després que a principis de l’any passat es fes una primera intervenció per col·locar-hi 8 punts de llum. En total, aquesta àrea té una distància d’1,5 km.
 
La instal·lació de les 25 lluminàries LED fotovoltaiques ha suposat una inversió de 57.000 euros, aproximadament 48.000 euros menys del que costaria una instal·lació convencional connectada a la xarxa elèctrica, a més de l’estalvi diari en energia elèctrica.
 
Les noves lluminàries instal·lades compten amb una potència de 30 W cadascuna, i suposaran un estalvi de consum elèctric de 3.150 kWh/any, el que equival a una reducció d’emissions d’1,04 tones de CO₂ l’any.
 
En aquests moments Castellar disposa ara d’un total de 40 punts de llum amb panells d’energia solar: 30 a l’Àrea de Passeig del Pla de la Bruguera, 4 a l’aparcament del carrer de Sot de Goleres, 5 al Parc de Colobrers i 1 a l’aparcament de Les Arenes.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top