‎Coneix l’APP UNE 138002 de MAPEI en el webinar del 16 d’abril

El proper dijous 16 d'abril Mapei organitza un webinar a càrrec de Jordi Sierra (Product Manager de la Línia Ceràmica) a les 10 hores. El webinar presentarà una eina de gran utilitat per als projectistes, per fer una correcta selecció dels adhesius i morters de rejuntat per a col·locació de ceràmica. Es tracta de l'APP UNE 138002 de MAPEI, que basa els criteris de recomanació de productes a partir de la Norma UNE 138002:2017 anomenada "Regles generals per a l'execució de revestiments amb rajoles per adherència".

A més de presentar i fer demostració de l'ús d'aquesta APP, s’explicaran alguns punts destacables que detalla la norma i que poden ajudar a especificar millor alguns punts tècnics clau: disseny i dimensionat de juntes (de col·locació, partició, moviment i dilatació), criteris de conformitat i recepció dels revestiments ceràmics, etc.

L’APP https://www.mapei.com/es/es/app-mapei-une-138002 es pot descarregar a en versió Android o iOS tant en dispositius mòbils o tablets, per així poder seguir millor la part final del webinar on es farà una petita demostració.

 INSCRIU-TE AL WEBINAR


tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top