‎Convocat el Premi Mapei a l'Arquitectura Sostenible 2020

Mapei, el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics convoca la quarta edició de el premi de referència en l'Arquitectura Sostenible. www.premiomapei.es

La cita anual organitzada per Mapei premia la bona arquitectura i posa en valor la integració dels criteris de sostenibilitat en els projectes de noves obres i rehabilitacions realitzades al nostre país.

Concretament l'objectiu de el Premi Mapei és fomentar la realització de projectes d'arquitectura sostenible, de manera que el concurs va dirigit als professionals que realitzen projectes sostenibles i distingeix mitjançant una sèrie de premis a aquells projectes que combinin una alta qualitat arquitectònica amb un mínim impacte en el medi ambient.

Per tal d'assegurar el màxim rigor tècnic en la selecció, avaluació i decisió dels premis, Mapei compta a més amb la col·laboració del GBCe (Green Building Council Espanya), associació de la qual és promotor Oficial.

Dotació. Els premis estan dotats amb més de 10.000 € entre les tres categories, més beques GBCe, un viatge a Milà, placa, trofeu, diploma i àmplia difusió. Es poden consultar les bases del concurs en www.premiomapei.es; així com els projectes guanyadors de les tres edicions anteriors.

Convocatòria: el 2020.03.10. Primera Fase. Informació, consultes i lliurament de projectes per preselecció pel Comitè Tècnic: fins al 2020.06.15 a les 23,59 hores, inclusivament. Comunicació de projectes pre-seleccionats: el 2020.07.10. Segona fase. Lliurament de la documentació requerida dels projectes pre-seleccionats pel Comitè Tècnic: fins al 2020.09.28, inclusivament. Selecció dels 10 projectes finalistes: 2020.10.16. Fallada dels Premis pel Jurat: el 2020.10.28. Avaluació per als estudiants de les ETSA: fins al 2020.11.06, inclusivament. Lliurament dels Premis: el 2020.11.19, en acte a celebrar a la Universitat de València. Els anteriors terminis són eventualment ampliables, a criteri de l'entitat organitzadora, amb comunicació pública al web de el premi.

El Jurat està compost per professionals de reconegut prestigi com: Juan Domingo Santos arquitecte i professor de Projectes a l'ETSA de Granada i la Technischen Univertät München. Recent guanyador al costat d'Álvaro Siza de el concurs internacional Atri de l'Alhambra. Sara De Giles Dubois, arquitecta i professora de Projectes a l'ETSA de Sevilla. Premi d'Arquitectura Espanyola en 2013. Carlos Quintáns Eiras, arquitecte i professor de Departament de Construccions arquitectòniques de l'ETSA de La Corunya. Lleó d'or de la Biennal de Venècia l'any 2016. Anna Noguera arquitecta fundadora de l'estudi AAN, guanyadors amb l'obra de Centre Esportiu Municipal de Turó de la Peira d'el Premi Ciutat de Barcelona 2020 en categoria d'Arquitectura i Urbanisme i del 1r Premi Mapei 2019. Bruno Sauer, arquitecte, director general del GBCe. Gabriel Ortín, arquitecte, director d'assistència tècnica de Mapei Spain i Eulàlia Figuerola, arquitecte del GBCe i Secretària de Jurat.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top