‎Dispositiu FPS (FASSI PLAFTORM SOLUTION) per a operar amb total seguretat

La norma EN280: 2015 estableix els requisits de seguretat per a plataformes mòbils d'elevació de personal (= PLE) dissenyades per elevar a les persones a una certa altura a la qual han de dur a terme una tasca, que han de fer amb total seguretat tant quan treballen com en l'accés i sortida de la cistella. Per això, l'estàndard es basa en dos requisits principals:

1. Estructura: responsabilitat del fabricant
2. Dispositius d'estabilitat a l'anar en camió: responsabilitat de l'assemblador

Fassi ha desenvolupat el dispositiu FPS que preveu i inclou tots els elements necessaris perquè qui estigui a càrrec de l'acoblament, en aquest cas Transgrúas, tingui pautes clares i el material necessari perquè la grua Fassi, una vegada que la cistella de l'operador estigui connectada , es converteixi en un PLE i operar amb la mateixa seguretat que una plataforma aèria.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top