‎Ecocomputer ja supera les 30 deixalleries digitalitzades a Catalunya

Ecocomputer és una enginyeria de software amb 20 anys d'experiència. Al 2014 va desenvolupar ACTAIS® Waste, com a eina específica per a la digitalització de deixalleries. Des de llavors, no han parat d'evolucionar el producte amb ajuda dels seus clients.

En aquest any 2019, l'empresa ha consolidat la seva presència a Catalunya, amb la digitalització de les deixalleries de l'Ajuntament de Tarragona (5) i del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental (27).

Amb la implementació de ACTAIS® Waste en aquestes entitats, ja són més de 115 les instal·lacions d'emmagatzematge de residus domiciliaris que s'han digitalitzat seva gestió de la mà d'Ecocomputer, convertint-nos així en la referència del sector a nivell nacional.

ACTAIS® Waste és un sistema modular i escalable que permet a l'entitat municipal disposar de dades automatitzats en temps real. Això redundarà en una millor gestió de les deixalleries; en un control total de la traçabilitat dels residus; en una adaptació adequada a la normativa RAEE; i en una major capacitat d'involucrar els ciutadans en la recollida selectiva, possibilitant la digitalització de campanyes ambientals i de bonificació.

ACTAIS® Waste és un ecosistema que comprèn, no només la gestió d'accessos dels usuaris a la deixalleria, sinó que permet disposar de rellevants funcionalitats per a una gestió integral: operativa de sortides, gestió d'incidències, control de fitxatge, control d'accessos físic , gestió de llicències d'obra, etc.


Ecocomputer y ACTAIS® Waste presents a Municipàlia

Els propers dies 22, 23 i 24 d'octubre, Ecocomputer estarà present una edició més com a expositor a MUNICIPALIA 2019, la 20a Fira internacional d'equipaments i serveis municipals, que se celebrarà a la Fira de Lleida.

L'empresa estarà en stand 305 (Pavelló 3) i convida a tècnics i electes a passar per la seva estand perquè puguin conèixer de primera mà el programari ACTAIS® Waste i les seves novetats (ACTAIS® Waste Compost, ACTAIS® Waste SmartLock, etc.)

Més informació a: www.actaiswaste.com

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top