‎El Berguedà invertirà en actuacions de millora i arranjament de camins

Dilluns 7 de setembre, el Consell Comarcal del Berguedà va presentar una subvenció de 242.000 euros dins de la convocatòria de la Generalitat de Catalunya de subvencions per a actuacions de millora i manteniment de camins de la xarxa veïnal i rural a les comarques de muntanya i a l’Aran.

Després de comunicar als ajuntaments la possibilitat de fer arribar propostes, 30 ajuntaments del Berguedà així ho van fer dins del termini establert. El Consell de Presidència del Consell Comarcal, davant de la impossibilitat d’atendre totes les demandes, va establir el criteri d’excloure els municipis (12) que van gaudir d’una intervenció el 2019 i es va prioritzar aquells ajuntaments que no havien tingut recursos en els quatre darrers anys. Tanmateix, els 5 ajuntaments que ni al 2019 ni al 2020 hauran tingut assignació per exhauriment del pressupost seran prioritaris de cara a futures convocatòries.

Finalment, les 14 actuacions que obtindran finançament són:Per últim, està previst que en el proper Consell d’Alcaldes es comparteixi la necessitat de d’actualitzar el pla de manteniment de camins, que permeti, més enllà de les necessitats que tenen tots els  ajuntaments, determinar aquells camins veritablement estructurants del territori i establir uns criteris consensuats al respecte.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top