‎El Festival de Sant Bartomeu comptarà amb una empresa especialitzada en desinfecció i seguretat per garantir amb la normativa sanitària davant la COVID19

Enguany Tordera celebrarà un Festival de Festa Major per Sant Bartomeu al parc Prudenci Bertrana. Es tracta d'un format renovat i diferent al que s'ha fet sempre a la Festa Major amb l'objectiu de donar compliment a totes les normatives sanitàries que garanteixen evitar els contagis per la Covid-19.

L'Ajuntament  ha contractat per aquest Festival el servei íntegre de seguretat, neteja i desinfecció d'espais. Així, el personal s'encarregarà de controlar de l'aforament, organitzar l'assignació de cadires, registrar les dades de contacte del públic assistent i desinfectar tot el recinte després de cada espectacle. Per aquest motiu serà necessari que el públic abandoni el recinte després de cada actuació.  

Les activitats incloses al programa del Festival de Sant Bartomeu estan pensades per ser gaudides des del seient, de manera que es puguin garantir les distàncies de seguretat entre el públic i evitar aglomeracions. És per aquest mateix motiu que aquest any no hi haurà barraques al parc Prudenci Bertrana.

A banda de la contractació d'una empresa de seguretat i desinfecció d'espais, l'Ajuntament demana a tot el públic l'ús obligatori de la mascareta, l'obligació de romandre assentat a totes les actuacions, netejar-se sovint les mans amb gel hidroalcohòlic i respectar les distàncies de seguretat. També es demana que si s'assisteix a l'actuació en grup sigui amb un màxim de 10 persones. No estarà permès entrar al recinte amb begudes alcohòliques ni amb envasos de vidre i tampoc es podrà fumar.

El recinte del parc Prudenci Bertrana s'obrirà 30 minuts abans de cada actuació. En aquest període s'efectuarà una recollida bàsica de dades de contacte per poder facilitar el rastreig en cas de necessitat (les dades es destruiran amb posterioritat).  Les persones menors de 12 anys caldrà que assisteixin a les activitats acompanyades d'una adulta.  Finalment, a l'accés del parc s'habilitarà un espai per a persones amb mobilitat reduïda.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top