‎El proper mes de juliol es presenta la nova mini-grua de 5 t de Jekko

Transgrúas presentarà pròximament la nova mini-grua, SPX 650, sobre erugues amb capacitat de càrrega de 5 t amb gir continu i radiocomandament a distància de sèrie. Amb tres opcions de perllonga articulada (jib) per màxima extensió i versatilitat de el braç de la grua. Possibilitat d'acoblar a la punta de la grua un manipulador de vidre (accessori de ventosa per a la manipulació i col·locació de vidres). Aquesta mini-grua té unes dimensions molt contingudes per al desenvolupament en abast i altura de la ploma.
Ofereix les següents prestacions:

o Mini-grua amb capacitat de càrrega de 5.000 kg.
o Abast lateral: 13,8 m.
o Alçada de la ploma: 23,5 m.
o Limitador i control de l'estabilitat inclòs.
o Estabilitzadors de doble extensió: àrea mínima de 2,9x2,9m i màxima de 4,5x4,5m.
o Diferents opcions de motorització disponibles: motor bateria de liti (2020), motor dièsel combinat amb elèctric (2021).
o Jib hidràulic de 1,2 tones., amb 3 perllonga hidràuliques.
o Runner jib mecànic de 2 tn.
o Nou sistema d'estabilització: determinar en temps real la capacitat màxima d'elevació en un punt determinat.
o Opcional: cabrestant giratori de 70 º en dues posicions per reduir el radi de gir de el braç de la grua.

Destaquen dues prestacions molt interessants de les mini-gress Jekko que li poden fer més competitiu en el desenvolupament del treball:

• Ample de la cadena del xassís extensible horitzontalment (opcional): el travesser dels gats es pot estendre lateralment per guanyar estabilitat, en canvi mantenir estret per passar per portes estàndard. L'extensió és hidràulica. La grua pot treballar en dues versions: amb gats tancats i gats oberts, i, finalment: possibilitat d'obrir els gats d'un sol costat també. En funció de l'opció triada l'arc de treball serà més o menys llarg.

• Gir independent de la torreta de la grua que fa a el xassís, el quin fa súper maniobrable el conjunt sencer, ràpid de desplaçar i situar en el lloc de treball, mantenint-se en unes dimensions súper compactes.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top