‎El vehicle elèctric MELEX 391 incorpora un dipòsit i difusor per desinfectar zones públiques

Degut a les noves necessitats derivades de la situació actual provocada pel Coronavirus, Teycars presenta una nova fórmula per tal de contribuir al control de l’avanç del virus en zones de concurrència i llocs de treball.

Gràcies a la incorporació d’un dipòsit i un sistema de dispersió, el model de Teycars ‘Melex 391-H’ matriculable pot ésser utilitzat per a la desinfecció, neteja i rec de zones públiques o privades. Aquesta nova configuració, sumada a les característiques inherents que fan del Melex 391 un vehicle especialment adequat per a zones de pacificació (amb concurrència de persones a peu), contribueixen a augmentar les garanties de seguretat en el desenvolupament d’activitats professionals tant pel que fa als ciutadans com als usuaris i treballadors de les entitats públiques.


Multifuncionalitat

El dipòsit amb el difusor és totalment desinstalable, fet que permet al vehicle ser utilitzat, també, per a la seva funció habitual de vehicle de càrrega en zones de proximitat. El ‘Melex 391-H’ de Teycars està disponible en configuració liti i amb bateries d’àcid-plom, i incorpora les següents característiques principals:
 
• Sistema d’hidròfor mòbil + dipòsit de 500L per aigua / desinfectant.
• Caixa de càrrega practicable de 1750x1240x250mm.
• 1000kg de capacitat de càrrega.

Els vehicles Teycars són totalment elèctrics i respectuosos amb el medi ambient, y ofereixen una àmplia gamma d’usos especialment concebuts per a contribuir a fer la vida més fàcil als professionals y treballadors de l’àmbit públic.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top