‎Els pessebres esdevenen a partir de desembre un punt d’atracció de ciutats i pobles

La tradició de la representació del naixement de Jesús està molt arrelada a la nostra cultura, no només a les llars per Nadal sinó que també pobles i ciutats exposen els seus pessebres als ciutadans. Es tracta d’una manera de generar flux de gent a les places i carrers, crear vida a les ciutats. El pessebre monumental pot esdevenir un complement ideal per als llums nadalencs convertint-se fins i tot en un atractiu turístic dels municipis pels dies de Nadal.

El Arte Cristiano, un taller d’imatgeria religiosa i figures de pessebre amb més de 130 anys d’antiguitat disposa de figures per a pessebres de diverses mides per a qualsevol emplaçament. Hi ha pobles que opten per situar-lo en places cèntriques, hi ha Ajuntaments que col·loquen el pessebre monumental dins les instal·lacions i n’hi ha que fan un gran muntatge al voltant del pessebre amb plantes i ornamentació per embellir-lo i destacar-lo més.

Per Pep Oliveras, gerent de El Arte Cristiano, el pessebre és una tradició familiar i el fet de tenir-ne un exposat al poble o ciutat fa caliu i potencia que els ciutadans passegin i acabin fent més compres. És per això que encoratja als municipis a exposar-ne un. De fet, des de El Arte Cristiano tenen moltes opcions de compra de figures i fins i tot de lloguer, una alternativa més econòmica i versàtil a l’hora d’exposar un pessebre.

El Arte Cristiano és avui una empresa de tradició artesanal que ha sabut combinar tradició i experiència amb modernitat. La informatització dels seus magatzems i la renovació de xarpes i motlles permet avui la fabricació de les estàtues en altres materials i ofereix noves oportunitats de negoci i millorar els processos productius.


Per a més informació

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top