‎Envirocat Bcn posa al mercat el vehicle hidronetejador d'alta pressió Alke ATX340

El vehicle urbà 100% elèctrics Alke ATX 340 en versió hidronetejador d'alta pressió és una solució ecològica i sostenible per a tasques de neteja i manteniment d'àrees urbanes cèntriques. Compta amb homologació europea N1.
 
Gràcies a les seves bateries de liti de fins a 20 kWh i al seu potent bomba, el Alke ATX 340 hidronetejador és l'equip ideal per a la neteja a pressió de superfícies urbanes com carrers, voreres, parets, i resta de serveis de manteniment urbà.
 
El Alke ATX 340 hidronetejador versió Basic està equipat amb d'una bomba d'aigua de 3000 W amb una capacitat de 8 l / min, un dipòsit en resina de vidre de 600 litres garantint una elevada autonomia i mànega de 20 metres que permet treballar en un àrea àmplia sense necessitat de moure el vehicle.
 
El Alke ATX 340 hidronetejador és un equip totalment personalitzable segons les exigències de cada servei, pot ser subministrat amb diferents carrossats
 
 
 Carascterístiques Alke ATX340

- Autonomia de 150 km
- Homologació europea N1
- Sistema de recuperació d'energia en frenada
- Carregador de bateries integrat
- Capacitat de càrrega útil autoritzada 1630kg
- Capacitat de remolc autoritzada 2000 Kg
- Velocitat Màx. 40 km / h
 

Equip hidronetejador

- Equip Alta pressió amb accionament per motor elèctric
- Bomba 150 bar, 7 litres / min
- Rodet automàtic amb 20 m de mànega pistola i llança
- Dipòsit des de 300 a 700 litres
- Perxa en sostre i campana del darrere
- Carrossat Basic o calaix tancat amb persianestornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top