‎Fassi desenvolupa una nova funció anomenada Moviment Automàtic de la Grua: ACM (Automatic Crane Movement)

El sistema ACM s'ha desenvolupat principalment per manejar contenidors de residus, però també pot tenir altres aplicacions gràcies a el control automàtic de la verticalitat de la càrrega durant l'elevació i el descens, d'una banda i a la memorització de rotació i posicionament automàtic de càrrega.

Com funciona? A través de sensors addicionals muntats a la grua per controlar l'angle de el braç principal i secundari, un sensor de codificador lineal per verificar la posició de les perllongues hidràuliques i un programari per a la gestió de sistema automàtic.

El que permet aquest dispositiu és moure la càrrega verticalment de manera totalment controlada i posicionar-la en punts predefinits. L'objectiu principal del sistema ACM és fer que certes funcions delegades a l'operador siguin més segures: amb els sistemes de control i el programari de sistema ACM ara és possible que l'operador llevant o baixi la càrrega vertical de manera perfecta, sense haver d'usar les palanques de control del radiomando per mantenir la verticalitat durant la maniobra. De fet, a través de l'activació de la funció seleccionada, la grua "autocompensa" els moviments dels gats d'elevació i extensió per mantenir la verticalitat perfecta en l'ascens o descens de la càrrega.

El sistema també pot emmagatzemar el punt d'elevació inicial de la càrrega i després activar la maniobra de rotació automàtica que permet que la grua giri i reposicioni la càrrega en la mateixa posició on es va elevar al començament del cicle.

El funcionament d'aquest nou dispositiu s'explica en el següent vídeo: 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top