‎Framun presenta Dryteq, la solució més senzilla de control intern de components i traçabilitat de producte

Framun presenta la nova solució de control intern de components, seguiment de qualitat i traçabilitat de producte, dryteq. Aquest sistema dual el composen un segell i un lot especial de llum UV. Amb aquests dos elements, es poden marcar productes, peces o components de pràcticament qualsevol material i fixar-hi la marcada amb la llum UV.

El temps d’assecatge és rapidíssim, tan sols 0,5 segons. I la seva durabilitat és de milers d’impressions.


Una solució fàcil, innovadora i econòmica

Dryteq és una solució fàcil, innovadora i econòmica per a aplicacions de control de qualitat i traçabilitat. Dryteq és un sistema de traçabilitat i control de qualitat completament innovador. Basant-se en extensives entrevistes amb responsables de qualitat, Framun ha desenvolupat un sistema compost per 2 elements: un segell de control amb el qual realitzar una marcada sobre pràcticament qualsevol superfície. I una llanterna especial de llum UV. Un cop efectuada la marcada, es cura amb la llanterna. I ja està!

Dryteq no té tapa ni components que es puguin extraviar. És compatible amb una varietat de superfícies com són vidre, goma, plàstic, metall, fusta, ... El component segell pot realitzar milers de marcades i el component llanterna pot realitzar moltes il·luminacions abans que sigui necessari recarregar la bateria.


És permanent la marcada de dryteq?

Caldria aclarir que entenem cada un de nosaltres per "permanent". Però en general, Framun afirma que la marcada realitzada amb dryteq és permanent si queda dins d'un entorn protegit, però si algú està decidit a eliminar-la, ho farà.


Quin és la comesa d'una marcada de traçabilitat o control de qualitat?

Assegurar la qualitat / traçabilitat durant el període en què la peça tarda a acoblar-se al producte acabat. La mitjana, segons estudis de l'empresa, està en 6 mesos.

L'objectiu és que sigui permanent mentre sigui necessària. En el moment en que la peça marcada surt de l'empresa o bé queda incorporada al producte acabat, la raó de ser de la marcada desapareix: l'usuari final no és conscient de la marcada a la part interior i inaccessible de, posem, el seient del seu vehicle.

Altres mètodes actualment utilitzats queden en desavantatge enfront de sistema dryteq.

En el cas dels retoladors permanents, la seva eficàcia depèn de la lletra de qui escriu i la seva durabilitat és mínima perquè en el moment en què la tapa de el marcador es perd, la tinta s'asseca ràpidament i cal llençar-lo. O s'embruta i no marca bé.

Segell d'assecat ràpid. Un altre sistema amb tapa. Com en el cas dels retoladors, així que la tapa es perd, el segell s'asseca ràpid, mentre la seva marcada triga a assecar-se el que sembla una eternitat ... Aquest detall afegeix una dimensió si més no curiosa al de "assecat ràpid"

Etiquetes. Un altre dels mètodes més emprats i, en canvi, o s'embruten o es s'enlairen o no sempre caben o són molt cares.

La traçabilitat i el control de qualitat són la xarxa de seguretat que permet seguir el fil de la producció i esmenar aquells processos o punts del procés que donen lloc a error. O més important encara, millorar els processos per aconseguir eficiència o una millor relació de costos! Per als clients, traçabilitat i control de qualitat constitueixen una garantia perquè asseguren la reacció ràpida davant de qualsevol eventualitat.

Més info: https://www.framuntechno.com/product/213/6/dryteq---trodat

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top