‎Framun soluciona els problemes de marcatge i retolació per a petits gadgets

Els productes de la industria electrònica solen ser productes de consum general que es fabriquen en grans quantitats de forma totalment automatitzada. Moltes peces del dispositius són de muntatge superficial, petites i que s’han de retolar amb gran moltes dades amb codis llegibles o complexes codis Datamatrix, però que han de ser llegits amb facilitat. Framun ofereix un sistema de marcatge galvanomètric ràpid i sense problemes, per solucionar els problemes de marcatge i retolació per aquest petits gadgets.

El marcatge es realitza en segons, això significa millora, rapidesa i efectivitat a la producció. El làser pot gravar gairebé qualsevol disseny: logotips, fotografies, dissenys , codis de barres, datamatrix,…

Exemples d’aplicacions ens el sector de l’electrònica:

Els components electrònics i les plaques de circuits impresos es graven amb marques làser permanent, resistents a la soldadura i fàcils de llegar.

Un altre aplicació en el sector de l’electrònica, es e tall làser de lamines aïllants elèctriques  que actuen com a separació entre components elèctrics i les plaques de circuits impresos.

•    Plaques de circuits impresos.
•    Components electrònics.
•    Cobertes
•    Tall de làmines aïllant.

Més info a:

www.framuntechno.com
https://www.framuntechno.com/list2/1/1/2/marcado-y-codificacion


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top