‎Homologació de Faura-Casas amb la màxima puntuació en l’Acord Marc de serveis de col·laboració amb la intervenció en les actuacions d’auditoria pública de les entitats locals de Catalunya

‎El Consorci Català pel Desenvolupament Local ha impulsat un Acord Marc de serveis de col·laboració amb la intervenció en les actuacions d’auditoria pública i control financer amb destinació a les entitats locals de Catalunya. Aquest Acord Marc ha de ser una eina al servei de les entitats locals de Catalunya, per tal de donar resposta als requeriments establerts pel RD 424/2017 (Règim de Control Intern del Sector Públic Local). D’aquesta manera, els ens locals podran contractar els diversos serveis requerits per les Intervencions a les firmes d’auditoria que resultin homologades en l’Acord Marc, en base a uns criteris de valoració que han tingut en compte, fonamentalment, el nivell d’especialització i formació dels equips adscrits a l’execució d’aquest tipus de treballs.

Com a resultat del concurs públic per a l’adjudicació de l’esmentat Acord Marc, recentment, ha estat resolta la valoració de les firmes d’auditoria que s’hi han presentat. Entre les més de 20 firmes d’auditoria presentades al procediment d’homologació, Faura-Casas ha obtingut la màxima puntuació en tots els lots en què s’ha dividit l’Acord, en funció del tipus de treball i àmbit territorial.

L’excel·lent valoració de la firma en el procés de contractació de l’Acord Marc, confirma la seva posició de lideratge en aquest sector i reforça la seva aposta des dels seus orígens, com a firma auditora i consultora al servei del sector públic. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top