‎Inici de les obres de millora als polígons industrials de sant Quirze del Vallès

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha posat en marxa les obres de millora de voreres i d’accessibilitat en el viari dels polígons industrials del municipi. Les actuacions van començar dimarts al polígon de Can Casablanques. Seguidament, afectaran Can Torres-Can Llobet i Can Canals.

Les feines se centren en la substitució de les voreres en mal estat (excepte els espais de guals) per un paviment nou, amb base de formigó de qualitat. També s’adequaran els passos de vianants adaptant-los a la normativa vigent d’accessibilitat. Aquells que s’ubiquen en punts poc segurs per als vianants es traslladaran als creuaments més adients.  Així mateix, també es pintaran tots els passos i s’hi instal·laran papereres a tots els polígons.

En cada polígon es buscarà una zona d’aplec de material provisional fins a la finalització de l’actuació.

L’obra l’està executant l’empresa Cosplaan Obres y servicios Laantit, SL, per un import total de 331.785,57 euros, IVA inclòs. El termini previst de durada és de sis mesos.

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte “SQV: Polígons actius 2018-2020”, subvencionat per la Diputació de Barcelona. El cost total del projecte és de 625.068,08 euros, i la subvenció respon a 531.307,80 euros.

“SQV Polígons Actius” esdevé  el marc on s’encabiran les accions destinades a la millora integral dels polígons, englobant altres actuacions com la instal·lació de càmeres de seguretat i la instal·lació de plaques solars al circuit de Can Casablanques. Pel que fa a les càmeres, l’Ajuntament treballa en aquests moments per poder adjudicar l’obra. D’altra banda, les plaques fotovoltaiques ja estan adjudicades. Les obres s’iniciaran en breu i compten amb un pressupost de 45.195,61 euros, iva inclòs. Es preveu que, una vegada comencin, estiguin enllestides en un termini màxim de tres mesos.

Segons que ha manifestat el tinent d’Alcaldia d’Hisenda Pública i Economia Local, Àlex Brossa, “la ubicació estratègica de Sant Quirze del Vallès proporciona importants avantatges competitius per a les empreses, i per això hem de treballar, per mantenir aquest nivell, millorant els espais públics i les seves prestacions, de manera que augmentem la seva qualitat i esdevenim referents a la comarca i al país”.
Sant Quirze del Vallès compta amb cinc polígons industrials: Can Canals, Can Casablanques, Can Corbera, Can Feu i Can Torres-Can Llobet,a mb una extensió total de 1.513.579 m2 i amb connexions directes a les principals autopistes i autovies, fet que garanteix la mobilitat.

En total, els polígons del municipi allotgen  unes 400 empreses, la majoria pimes i micropimes, amb una antiguitat mitjana de 18 anys (instal·lades entre el 1970 i el 2014) i amb activitat industrial, serveis i comerços.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top