‎Jornada sobre “Els beneficis de BIM aplicats a BREEAM® - LEED® - WELL - Passivhaus”

La jornada tindrà lloc el 29 de Novembre a l’ITeC - Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya.  

L’ITeC - Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya acull una nova Jornada “Els beneficis de BIM aplicats a BREEAM® - LEED® - WELL - Passivhaus”, el 29 de Novembre.  

La jornada comptarà amb la presentació de l’ITeC - Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya i Sebastià Parera, Manager de BioEconomic. Eva Cunill, Responsable de Prescripció LafargeHolcim. En la 1ª sessió moderada per Joan Villar, Project Business Department, Arquitecte Tècnic SOMFY, intervindran Alexandre Santacana, Responsable Comissió BIM bilateral ACFM/CAATEEB, Director Comercial NE de Fama Systems, Cristobal Bernal, COO - Founder Bimetica, Bieito Silva, Responsable certificació WELL al ITG - Fundación Instituto Tecnológico de Galicia, Javier Torralba, Director de BREEAM España.
La 2ª sessió, moderada per Alexandre Santacana, Responsable de la Comissió BIM bilateral ACFM/CAATEEB i Director Comercial NE de Fama Systems, tractarà sobre Construcció Saludable i Sostenible amb casos d’èxit Passivhaus. Intervindran Clara Lorente, Responsable del Àrea de Sostenibilitat i Eficiència Energètica Grupo LOBE, Jordi Clotet Simon, Product Manager Aerotèrmia a Panasonic, Julián Hernández, Director Vendes ALDES Venticontrol, Diana Möller, Arquitecta Responsable Assessorament Tècnic Certified Passive House Tradesperson ISOVER Saint-Gobain.

La 3ª sessió tractarà sobre Edificació Intel·ligent i Sostenible BREEAM®, LEED® i WELL Building Standard®. Amb la intervenció de  SIBER Ventilació Intel·ligent, Juan Villar, Project Business Department, Arquitecte Tècnic de SOMFY, Pere Vilanova Fernández, Assistant Manager a Daikin AC Spain i MCarmen González, Responsable Prescripció i Marketing & Enginyera de Airzone - Corporación Empresarial Altra .

Es podran veure els materials utilitzats en el projecte com exemple per explicar els beneficis que aporta el combinar las metodologies, en els casos BREEAM® - LEED® - Passivhaus - WELL Building Standard. Permeten avaluar i comprovar l’impacte ambiental d’un edifici des que es construeix fins a la fi de la seva vida útil. Per la seva part, el sistema BIM permet fer un còmput ràpid i precís de tots els volums de materials, el que permet agilitzar el procés i escollir els més adients per poder optar a l’obtenció dels certificats. El procés seria molt complex i feixuc si no s’utilitzés el mètode de treball BIM.


DESCARREGAR PROGRAMA AQUÍ


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top