‎La Ciutat de Barcelona busca solucions per dur a terme una prova pilot de generació renovable en paviments

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Agència d'Energia de Barcelona i el programa i.lab, amb el suport de la Fundació BIT Hàbitat, llancen el repte "Paviments generadors: com podem incorporar la generació renovable local en els paviments de la ciutat? "per conèixer solucions potencials de generació renovable local en paviments i analitzar la viabilitat d'implantar en carrers, places i vies d'accés a Barcelona.

Amb aquest objectiu, es busquen solucions per dur a terme una prova pilot de generació renovable en paviments i avaluar els resultats durant sis mesos.

Referent a això, es busquen solucions que donin resposta a aquest repte, amb les següents consideracions:

• Les solucions han de permetre cobrir els usos i consums existents a la ciutat, i no crear, en cap cas, nous usos o consums d'energia, encara que aquests es cobreixin amb energies renovables.
• La solució ha de preveure com s'evacuarà l'electricitat generada i la seva injecció a la xarxa elèctrica de la ciutat.
• La solució ha d'estar pensada per ser instal·lada a la via pública, a la intempèrie, amb els requisits de seguretat i robustesa que se'n deriven.
• Es busca, per tant, una solució de gestió operativa i funcional (instal·lació, evacuació de l'electricitat, manteniment ...), i no únicament tecnològica.

La proposta guanyadora rebrà un premi-subvenció de 30.000 euros per implementar un pilot a la ciutat de Barcelona.

El termini per a la presentació de les bases és el 26 de setembre.


Més info: https://ajuntament.barcelona.cat/digital/es/innovacion-digital/i-lab/retos-i-lab/como-podemos-incorporar-la-generacion-renovable-local-en-los

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top