‎La Diputació de Barcelona concedeix tres crèdits per valor total de 200.000 euros a l’Ajuntament de la Garriga

En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit tres crèdit a l’Ajuntament de la Garriga per a finançar l’actuació referent al teatre, maquinària i utillatge (71.000 €), a la reforma del Parc dels Pinetons (79.000 €) i a la rehabilitació de l’Espai Jove Can Luna (50.000 €).

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l’objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.

Cada govern local pot demanar fins a 200.000 € cada any, amb l’excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l’import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d’interès és al 0%, amb una amortització màxima de 10 anys i una carència d’un any des de la data de concessió.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top