‎La Diputació de Barcelona promou la governança de les TIC a l’Ajuntament de Subirats

L’Ajuntament de Subirats ha rebut una assistència tècnica per a la governança de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Aquest recurs s’ha concretat en la redacció d’un plec de prescripcions tècniques per la contractació de serveis de suport i manteniment informàtic a l’Ajuntament.

La Diputació de Barcelona dona assistència als ajuntaments en la planificació de la gestió de l’àmbit tecnològic, en concret, amb l’elaboració de treballs de diagnosi i plans directors amb l’objectiu de gestionar eficientment els actius tecnològics. L’assistència tècnica per a la governança de les TIC és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació i s’emmarca dins del capítol de sistemes d’informació municipals.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top