‎La gamma de cabrestants amb què es pot equipar una grua Fassi va des cabrestants de 500 kg a 5.000 kg, de càrrega

Fassi disposa d'una àmplia gamma de cabrestants hidràulics per equipar el màxim tota una extensa gamma de grues i cobrir millor les prestacions que ofereix cada model de grua.

Les capacitats de càrrega parteixen des dels 500 kg de el model V5 fins als 5.000 kg. De el model V50. Tots ells estan subjectes al previ estudi que Fassi ha realitzat per poder confirmar qual / s són els ideals en cada model i configuració de grua.

Tots els cabrestants consten de final de carrera i limitador de càrrega, elements essencials per oferir la major seguretat en el treball i complint amb la actuals normatives "CE", el cable antigiratori està disponible amb un diàmetre des de 6 mm. en el model més petit de la gamma fins a 16 mm. en el model més gran, vàlvula de bloqueig, premsa cable i guia cable per a un correcte recorregut de la mateixa allargant també la seva vida útil. Es completa amb uns accesoris de politja, contrapès i ganxo (depenent de el model de grua, s'utilitza el propi de ganxo de la mateixa). En combinació amb perllonga hidràulica, hi ha la possibilitat d'augmentar els metres de cable i completar-lo amb el joc de politges de reenviament necessàries per a la seva utilització a través del jib, un accessori imprescindible que facilita la tasca dels clients.

Després de molts anys d'incorporació d'aquests cabrestants en tots els seus models, el fabricant italià continua apostant per la qualitat de tots els components, essencials per completar un equip d'altes prestacions com són les grues Fassi.

Per a més informació contacta aquí:https://www.ajuntamentimpulsa.cat/ca/contacte-ajuntament-impulsa.aspx
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top