‎La versatilitat dels vehicles d’Aebi Schmidt es mostrarà a Municipalia

Les necessitats d’un ajuntament en matèria de manteniment, ja siguin per a la neteja viària, la recollida de residus o el manteniment hivernal de les carreteres entre d’altres, són molt diverses. Des d’Aebi Schmidt es poden cobrir amb l’ampli ventall de solucions que ofereixen en aquest àmbit. Es tracta del proveïdor líder en sistemes innovadors amb una oferta de vehicles i accessoris que es complementa amb un programa de serveis i prestacions ajustats a les necessitats de cada client.

L’obsolescència d’alguns vehicles que s’utilitzen per a la neteja i manteniment dels carrers és un problema per als ajuntaments. Cada vegada més es busquen solucions que no contaminin, amb reducció de sorolls i que evitin les molèsties pels veïns. La versatilitat dels productes d’Aebi Schmidt permet als clients trobar solucions per renovar les flotes de vehicles municipals i/o ampliar-la amb alternatives més modernes.  

De fet, Aebi Schmidt disposa de dues escombradores, la Swingo 200+ i la CG500 que són adjudicatàries de l’Associació Catalana de Municipis. Això facilita la compra d’aquests equips a tots els ajuntaments associats.

Aebi Schmidt estarà present a la Fira Municipàlia que es celebrarà del 21 al 24 d’octubre a Lleida. Això permetrà explorar les seves ofertes de primera mà i consultar qualsevol dubte o pregunta al seu personal especialitzat.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top