‎L’Ajuntament de Girona crea un espai de jocs inclusius a Sant Ponç i finalitza la instal·lació d’una tanca a la riera Bullidors

L’Ajuntament de Girona ha finalitzat dos projectes més previstos en els pressupostos participats dels barris del 2019. Per una banda, el consistori ha creat un nou espai de jocs inclusius per a infants al carrer de Pep Colomer i Martí, al barri de Sant Ponç. Es tracta de dues estructures de joc que, a més de ser inclusives, estan pensades per a nens i nenes de fins a 14 anys. D’aquesta manera, el consistori dóna resposta a la petició de l’Associació de Veïns Sant Ponç, que volia ampliar la franja d’edat d’ús del parc infantil.

L’actuació s’inclou dins el projecte de remodelació del parc de la Font de la Lluna i ha tingut un cost de 9.670,32 euros (IVA Inclòs).

D’altra banda, l’Ajuntament ha enllestit també la instal·lació d’un tram addicional de la tanca rústica que ressegueix la riera Bullidors. Es tracta del tram que es troba al carrer de la Modeguera Gran, a Mas Catofa, i que té una longitud de 115 metres.

Dins del mateix projecte, també s’ha adequat un accés a la riba del riu per facilitar la neteja de la zona sempre que sigui necessari, i s’ha afegit sauló a la vorera per tal que sigui més pràctica per als vianants. Aquest projecte tenia un pressupost de 6.390 euros (IVA Inclòs).
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top