‎L’Ajuntament de Ripoll explica el cens i el pressupost pel 2020

L’ajuntament de Ripoll ha previst una campanya informativa sobre el contingut del pressupost del consistori per a aquest any 2020. S’han editat fulletons amb el conjunt de dades destacades que es distribueix als forns de pa, farmàcies i en els diversos equipaments municipals.

El fulletó informatiu inclou les principals despeses dels tres eixos prioritaris per l’Ajuntament: el d’acció social, el d’economia i ocupació i el d’acció cultural i coneixement. El document també fa referència de quines són les fons d’ingressos, així com la destinació de les despeses. També s’hi mostren les principals inversions per l’any 2020 així com el deute municipal. Així mateix mostra el desglossament del total del pressupost consolidat per l’any 2020, que ascendeix a 16.468.145,29 € que engloba el pressupost total de l’Ajuntament, Somasrsa, Consorci de Benestar Social, Patronat del Museu Etnogràfic i de la Fundació Guifré.

En el mateix s’ha inclòs el Cens del 2018, que recull les dades del padró municipal recollides a 1 de gener del 2019 (les dades es recullen a un any passat), i que mostra un augment de 55 persones respecte a l’any anterior.

Amb aquesta iniciativa, per una banda es vol apropar al ciutadà quina és la realitat econòmica de la corporació municipal, i per altra fer-lo coneixedor del cens oficial del municipi.


DESCARREGAR FULLETÓ

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top