‎L’Ajuntament de Sant Cugat i Generalitat segueixen sumant esforços per repartir material sanitari a residències de gent gran i de persones amb discapacitat intel·lectual

Amb l’objectiu de donar suport a les residències de gent gran i de persones amb discapacitat intel·lectual de Sant Cugat per fer front als efectes de la COVID-19, l’Ajuntament i la Generalitat estan repartint aquesta setmana més material sanitari als centres que hi ha al municipi. D’aquesta manera es vol evitar al màxim possible contagis entre aquests col·lectius vulnerables.

Concretament, la Generalitat a través del departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha repartit des de la setmana passada 2.611 mascaretes FFP2; 2.561 mascaretes quirúrgiques; 1.362 bates; 533 davantals; 1.250 guants; 806 ulleres; i 198 pantalles.

Pel que fa l’Ajuntament, entre dilluns i avui s’han repartit 4.800 guants; 100 pots de gel desinfectant (500 ml); 400 mascaretes; 550 mascaretes quirúrgiques; 200 pantalles; i 15 bates.  


Continua la desinfecció de les residències

Tal com ja es va anunciar, l’Ajuntament ha assumit la desinfecció de l’exterior de totes les residències (a través del servei de neteja municipal) i del seu interior (a través de la contractació d'una empresa especialitzada).

Les neteges es realitzen un mínim d’un cop per setmana a cada residència. Tot i això, en cas que un centre tingui una necessitat especial l’Ajuntament pot fer més d’una desinfecció per setmana.   

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top