‎L'Ajuntament de Sant Joan Despí aprova el pla de reactivació social i econòmica 'Reiniciem Sant Joan Despí'

El Ple municipal de l'Ajuntament Sant Joan Despí ha aprovat el pla Reiniciem Sant Joan Despí per a la reactivació social i econòmica de la ciutat. El pla, dotat amb 1,6 milions d'euros, inclou gairebé 90 mesures per donar resposta a les conseqüències socials i econòmiques provocades per la pandèmia de la COVID-19.

El pla Reiniciem Sant Joan Despí s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups en la sessió del Ple municipal celebrada de forma telemàtica el dijous 28 de maig al vespre. L'objectiu del pla és crear les condicions per reactivar l’activitat econòmica a la ciutat i ajudar les persones i les activitats econòmiques que més hagin patit les conseqüències socials i econòmiques de l’emergència sanitària.
El document es divideix en cinc àmbits estratègics: mesures per a la reactivació econòmica destinades a comerços, empreses, autònoms i treballadors; mesures per a la recuperació social i acompanyament a persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat; transformació i impuls digital a la ciutat; promoció de la ciutat educadora, cultural i esportiva; i foment del model sostenible de ciutat i mobilitat.

Entre la norantena de mesures, inclou ajudes econòmiques a comerços i empreses, plans d'ocupació adreçats a col·lectius que s'han quedat sense feina, finançament per a la contractació de treballadors per part del comerç local, incentius al consum cultural, subvencions per a l'adquisició de material pedagògic o educatiu per a infants de famílies amb necessitats, i ajuts per als desplaçaments en transport públic i la mobilitat sostenible per a joves que cursin estudis superiors.

El pla és fruit de la participació dels diferents sectors socials, polítics i econòmics de la ciutat i vol garantir l’acompanyament a les persones que poden quedar en situació de major vulnerabilitat; preservar el teixit productiu i de serveis existent i els llocs de treball, i garantir el futur del model de ciutat.

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha destacat que el pla "és fruit d'un treball ampli i de consens" i ha agraït "l'exercici de responsabilitat i de compromís per la ciutat de tots els grups municipals". Poveda ha explicat que, després de l'aprovació, l'Ajuntament "comença a treballar en el desenvolupament de les mesures previstes".

Podeu consultar aquí el pla 'Reiniciem Sant Joan Despí'

http://sjdespi.net/wca/sites/default/files/pla_reiniciem_sant_joan_despi.pdf
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top