‎Mapei & Gama col·laboren en pro de l'accessibilitat dels discapacitats

Mapei posa en marxa la III edició de la seva campanya Producte Solidari en col·laboració amb l'empresa Gamma, ambdues empreses estan alineades en l'adopció de pràctiques socialment responsables que generin valor a la comunitat i a l'empresa, afavorint la integració de la sostenibilitat en tots els àmbits.

L'autonomia personal i la independència de les persones, la participació i inclusió plenes i efectives en la societat, la igualtat d'oportunitats i l'accessibilitat, són principis recollits en l'article 3 de la Convenció Internacional sobre els drets de les persones amb discapacitat, aprovada el 13 de desembre de 2006 per l'Assemblea General de les Nacions Unides, ratificada per Espanya el 3 de desembre de 2007 i que va entrar en vigor el 3 de maig de 2008, el tractat obliga els estats part a adoptar totes les mesures legislatives, administratives i d'una altra índole que siguin pertinents per fer efectius els drets que en ella es reconeixen.

Tot i així queda un llarg camí per normalitzar múltiples aspectes de la vida diària, entre ells la inclusió de places d'aparcaments habilitades per a minusvàlids en els punts de venda privats. Les empreses Mapei i Gamma conscients d'aquesta limitació i de manera conseqüent amb la seva voluntat de liderar iniciatives de responsabilitat social corporativa, han iniciat una campanya conjunta de producte solidari, consistent en l'adaptació de places de pàrquing de diferents punts de venda de l'empresa Gama .

Per fer-ho Mapei ha desenvolupat un innovador kit específic per a la campanya, que inclou tot el necessari per adaptar i senyalitzar les places. El Kit Conté unes precises instruccions, una plantilla i els productes necessaris, Mapecoat TNS race track de color blau i blanc, Mapecoat TNS primer EPW, cinta de carrosser i Spray. Amb tot això i seguint correctament les instruccions, és fàcil i ràpid crear places de pàrquing per a discapacitats en els punts de venda, facilitant l'accessibilitat i la construcció d'un món més sostenible i solidari entre tots.

A l'acte de posada en marxa de la campanya van assistir Fran Fernandez Montaño director general de Gamma, Sònia i Andreu Fernández Montaño, gerents ambdós del magatzem Montaño de Gamma, i per part de Mapei, Francesc Busquets director general i Joaquim Cantacorps Construction Business Manager.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top