‎Mapei crea en els seus laboratoris d'investigació "PoroMap DEUMIDIFICANTE"

La humitat de remunta capil·lar genera la degradació dels arrebossats, revestiments i materials dels murs dels habitatges per l'exterior i per l'interior, generant ambients no saludables i depreciant el valor dels immobles. La solució consisteix a sanejar els murs degradats mitjançant arrebossat macroporós, transpirable i resistent a les sals solubles.

Mapei ha creat en els seus laboratoris d'investigació "PoroMap DEUMIDIFICANTE", un arrebossat a partir d'un sol producte, aplicat en una sola capa, compost per aglomerants hidràulics especials amb reactivitat putzolànica i resistents a les sals solubles, sorres naturals, àrids lleugers i additius especials, amb una baixíssima emissió de substàncies orgàniques volàtils (EMICODE EC1 RPlus).

Està especialment indicat per al sanejament de murs d'obra de fàbrica, pedra i tuf, fins i tot de construcció recent, degradats per la presència d'humitat de pujada capil·lar i per l'acció disgregant de sals sulfàtiques, clorurs i nitrats.

“PoroMap DEUMIDIFICANTE” posseeix característiques similars, en termes de resistència mecànica, mòdul elàstic, transpiració i porositat, als morters confeccionats a base de calç, calç-putzolana o calç hidràulica, utilitzats originàriament en la construcció d'edificis, fins i tot d'interès històric. No obstant això, respecte a aquells morters, presenta propietats que el fan resistent a la pluja àcida, a l'acció malmetent de l'aigua de pluja, a la reacció àlcali-àrid i a les sals solubles, sovint presents en les parets i en els terrenys on estan ubicades.

Sis avantatges de “PoroMap EUMIDIFICANTE”:

✔️ un sol producte en una sola capa: pràctic, fàcil i veloç;
✔️ té una elevada transpiració i porositat per afavorir la sortida de la humitat present en les parets;
✔️ alleugerit, per millorar el treball en l'obra;
✔️ fibrat, per millorar la qualitat de l'arrebossat;
✔️ aplicable sobre qualsevol tipus de murs;
✔️ aplicable tant a mà com amb màquina revocadora. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top