‎Nou espai, una scape room i una original banda sonora novetats del desè aniversari d'un Congrés CNIS que "innovadorament" es supera cada any

Superant ja el miler d'assistents, el Congrés CNIS va donar la benvinguda a la seva desena edició amb una inauguració composta per un panell de luxe. Angel Niño, regidor delegat d'Innovació de l'Ajuntament de Madrid, va acollir a La Nau amb els braços oberts aquest Congrés que va definir com "una trobada molt especial entre administracions públiques".

El vincle entre el CNIS i la FNMT-RCM va quedar palès en l'acte inaugural. Lidia Sánchez Milà, Directora General de la FNTM-RCM, fins a la novena edició seu del congrés. "En aquesta sensació ambivalent ens sembla extraordinari el salt a una instal·lació tan potent com La Nau, que ens permet seguir creixent en un congrés que per a tots els que estem en les administracions públiques tindrem l'oportunitat d'abordar els reptes que són necessaris dur a terme en projectes innovadors i a el servei a la ciutadania".

Per Teresa Risc, Sercretaria General d'Innovació de el Ministeri de Ciència i Innovació, el secret de la innovació en els serveis al ciutadà està en fer les coses d'una manera nova per millorar el que estem fent "ja sigui per a un benefici econòmic o social, com és el cas de les administracions públiques". Per Risc, "el que cal per a aquest canvi són, formació, incentius i instruments".

Santiago Graña, en representació del Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital (MAETD), i en nom de Fernando de Pablo, que per motius d'agenda no va poder assistir i de qui va destacar l'especial afecte que sent per aquest congrés. "Treballem perquè no sigui necessària una segona pròrroga de les lleis 39 i 40 de 2015. No hem parat motors però si hem viscut un període marcat per la inestabilitat política i hem hagut de progressar tot i la incertesa". Amb això, Graña va deixar clar el compromís i afany per part de Ministeri d'aconseguir el màxim compliment d'aquesta lleis.

Finalment Miguel de Bas, director de Club d'Innovació i la cara visible d'aquest congrés, va destacar el lema d'aquesta desena edició "10 anys transformant les AA.PP.: balanços i reptes". Fent un recorregut per totes les edicions de Bas va convidar els assistents a obrir la ment, a pensar en gran i a compartir experiències i coneixements amb altres companys i altres àrees de les seves administracions".

Un cop inaugurat el Congrés, van començar les ponències en totes les sales que, durant els dos dies, no van deixar d'acollir interessants xerrades i debats de diferents administracions públiques i empreses que oferien tot tipus d'experiències i solucions.

Paral·lelament a les sessions en auditori, sala 1a planta, sala cafeteria i sala 7, es van dur a terme tallers i comunicacions en sales obertes habilitades per a tal efecte a la zona expositiva de passadís central de la Nau.

Un passadís central que ha convidat a un networking, fins ara mai tan elevat. Els Stads de les empreses patrocinadores i institucions i administracions col·laboradores, Ajuntament de Madrid, FNMT, esPublico, Amazon Web Services, Berger-Levrault, GTT, T-Systems, Esri, Ambiser, ASAC, Camerfirma, Fujitsu-Delta, e-Cityclic, Guadaltel, IECISA-Wacom, Ingenia, Liferay, Nexus Geographics, Odilo, Pixelware, Validat ID, Vodafone, Vortal, ADTEL, Bilbomática, COS, Edatalia, Grupo Castilla, Gladtolink, GT3, iformalia, InSuit, Spai Innova, Thomson Reuters i Wolters Kluwer, es van disposar al llarg d'un passadís en el qual la innovació i la forma en què es poden millorar els serveis als ciutadans va ser el principal tema de conversa.

Un scape room va ser una altra de les novetats d'aquest congrés. El seu objectiu, fomentar la col·laboració entre els assistents i l'esperit d'equip i col·laboració en el marc d'aquest desè aniversari, es va complir rigorosament.

Un any més, els premis van posar el fermall d'or a aquest congrés. El Premi a la Trajectòria Professional va ser per a Jaime Sánchez Revenga, membre del Cos Superior d'Interventors i Auditors de l'Estat i Ex President-director general de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre - Reial Casa de la Moneda, mentre que el prestigiós guardó a l'Innova @r Públic de l'Any va ser per a Sara Hernández Ibabe de la Diputació Provincial de Huelva.

En aquesta edició tampoc van faltar les mencions especials a Nono Hernández Moreno (menció #CIP), Miguel Solano Gadea i a l'Equip Àgora de l'Ajuntament de Mollet de Vallès, encarregat de posar la banda sonora a aquest aniversari amb el seu videoclip "innovadorament".

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top