‎Presència Virtual de Mapei a Peu d'Obra

L'Assistència Tècnica de Mapei està sempre al servei dels professionals de sector per donar-los suport mitjançant formacions, reunions i en les pròpies obres, implicant ja des de la fase de projecte, aportant coneixement, solucions constructives i fins i tot realitzant aplicacions concretes amb fins demostratius en funció de la complexitat i exigència dels objectius marcats.

La novetat i l'avançament important que ofereix Mapei consisteix en la possibilitat de generar senzills tutorials mitjançant videoconferències realitzades amb l'eina Teams de Microsoft; a partir de les peticions i / o proves realitzades al nostre taller, amb l'objectiu de compartir-los amb tot tipus de tècnics i equips que intervenen en el procés constructiu i el puguin requerir per a la presa de decisions a peu d'obra o en els diferents àmbits de decisió.

Aquesta capacitat per assistir i compartir coneixement i solucions constructives en directe permet la resolució instantània de dubtes i aclariments pràctiques; aspecte cada vegada més valorat, tant per la situació creada per la pandèmia, com per l'optimització de temps, costos, i la conscienciació de l'ús i aplicació de les tecnologies en el nostre entorn constructiu.

Per a més informació contactar amb Assistència Tècnica: https://www.mapei.com/es/es/formacion-y-servicio-tecnico

Link a vídeo exemple d'Arrencada d'obra FRP Volta de Església d'Utiel.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top