‎Pure Storage, pioners en emmagatzematge com a servei, ofereix flexibilitat i diverses possibilitats d'elecció als clients que han de fer front al difícil entorn actual

Conscient dels enormes desafiaments socials i empresarials que planteja la COVID-19, Pure Storage (NYSE: PSTG), la companyia tecnològica pionera a oferir emmagatzematge com a servei, ha anunciat una sèrie de programes flexibles per a proporcionar una ajuda addicional als clients que s'enfronten a unes exigències de recursos canviants i a unes noves modalitats de treball en un entorn que evoluciona molt ràpidament.

Les organitzacions de tot el món registren un increment espectacular de la necessitat de donar suport als teletreballadors. En moltes d'elles, això ha provocat un augment urgent i no pressupostat de les necessitats d'emmagatzematge per millorar la infraestructura necessària per a les aplicacions i els serveis clau, el que al seu torn s'ha traduït en un augment de la demanda de models de consum més flexibles. Altres han de posar en marxa nous sistemes, encara que no sigui possible acollir els equips a les seves instal·lacions. Els nous programes presentats avui són la solució de Pure per proporcionar un recurs integrat a les empreses que volen fer un esforç addicional pels seus propis clients i usuaris finals, i la seva prioritat és proporcionals el que més necessiten en el moment en què han de fer davant d'uns reptes nous i urgents.

«La tecnologia no eclipsa el que està passant ara mateix en el món, sinó que juga un paper fonamental per trobar solucions innovadores que permetin mantenir l'economia mundial en marxa», explica Joe Pinto, director d'Experiència del Client de Pure Storage. «Estem junts en això i creiem que tenim la responsabilitat d'ajudar als nostres clients i a la nostra comunitat a enfrontar-se a aquesta nova realitat de la millor manera possible».

Aquestes són algunes de les característiques dels nous programes flexibles de Pure:

Models de consum flexibles. Pure-as-a-Service (Pure com a servei) s'ofereix de forma gratuïta durant els primers tres mesos als nous clients amb un contracte de 12 mesos de 50 TiB o més, o durant sis mesos gratis en el cas d'un contracte de 24 mesos. Aquesta oferta d'emmagatzematge com a servei és un recurs que es factura als clients en funció del seu consum. Això ajuda als clients a gestionar els costos al llarg del temps sense necessitat d'un contracte a llarg termini, el que és especialment útil en un període en el qual pot resultar difícil preveure les necessitats en un moment donat.

A més, com molts clients tenen restriccions d'accés a les seves instal·lacions i problemes amb el personal informàtic, els beneficis operatius de subscriure a aquest servei són molt importants. Pure-as-a-Service pot escalar, creixent i decreixent, a mesura que canvia l'ús i aquesta elasticitat és una garantia per als clients als quals els preocupa excedir-se amb l'emmagatzematge.

Una VDI adequada. Per a les empreses, l'augment sobtat de l'assistència als teletreballadors pot plantejar reptes com l'increment dels problemes de la infraestructura informàtica. L'experiència de dades moderna de Pure proporciona una plataforma all-flash ràpida, resilient, senzilla de manejar i fàcilment escalable per a les Infraestructures d'escriptori virtual (VDI). Pure s'ha associat amb Cisco per oferir uns paquets de solucions VDI escalables i preconfigurats a partir de 1.000 escriptoris.

Opcions d'instal·lació remota. La necessitat d'uns serveis de dades fiables està augmentant de manera exponencial a mesura que més i més empleats han d'accedir de manera remota a les dades de les empreses. El Servei d'Instal·lació Remota per FlashBlade ™ i FlashArray ™ de Pure pot posar en funcionament l'emmagatzematge en una organització fins i tot quan els equips no poden treballar directament en les instal·lacions.

Els clients poden realitzar ells mateixos la instal·lació, amb l'ajuda de l'equip de Pure a través de videoconferència, o que directament aquest equip s'encarregui d'això. En tots dos casos, el nou servei d'instal·lació remota és possible gràcies a les noves característiques de Purity 3.0 per FlashBlade, a l'equip de suport d'Experiència del Client (CX) i als scripts potents i totalment provats dels enginyers de Pure.
Gestió i assistència mòbil de sistema. Els clients necessiten un accés immediat a la informació relativa a l'inventari d'emmagatzematge, a el consum de capacitat i al rendiment, sense importar des d'on estiguin treballant. L'aplicació mòbil Pure1® ofereix una visió completa de la informació crítica de sistema i permet activar l'Assistència Remota pràcticament des de qualsevol lloc, perquè el Suport de Pure proporcioni informació de diagnòstic o fer l'actualització del sistema de manera remota.

Proves de producte en mode d'autoservei. Per poder avaluar ràpida i fàcilment els productes i les solucions de Pure sense haver d'enviar maquinari a un centre físic, els clients poden experimentar en mode d'autoservei i a la carta instàncies de prova de Pure i laboratoris de prova de concepte. El programari Pure1 Workload Planner també ajuda als clients a simular els requisits de càrrega i capacitat, el que permet reduir les conjectures i evitar els costosos errors d'infraestructura. En aquest enllaç es pot realitzar una prova des d'avui mateix.

Contribuint als esforços col·lectius d'investigació a tot el món. En el seu entorn proper i en la comunitat global més àmplia, Pure ha donat productes a companyies involucrades en la lluita contra la COVID-19. Unitats de FlashBlade, per exemple, s'han proporcionat a Folding @ Home, un projecte de computació distribuïda que treballa en la investigació de proteïnes.

Pure i els seus socis estan a la banda de el client tant si està construint una infraestructura nova de teletreball com si vol ampliar d'una manera ràpida, fàcil i segur la infraestructura existent per donar resposta a l'augment de la demanda.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top