‎Rubí tindrà una escola d’hostaleria ubicada al mercat municipal

Rubí comptarà amb una escola d’hostaleria ubicada a la segona planta del Mercat Municipal de la ciutat.

El centre formatiu respon a tres objectius de l’equip de govern: el suport al sector comercial i de restauració, l’impuls del Mercat Municipal i la creació d’espais de formació que millorin l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de la ciutat, en especial de les persones joves.

El centre complirà els requisits tècnics per acreditar certificacions professionals, que s’afegiran als certificats que ja es poden obtenir a través de Rubí Forma o altres centres educatius de la ciutat. L’escola d’hostaleria permetrà cursar: Operacions bàsiques de cuina, Operacions bàsiques de pastisseria, Operacions bàsiques de càtering, Cuina, Servei de bar i cafeteria, Serveis de restaurant i Direcció i producció en cuina.

També es preveu que persones amb diversitat funcional hi puguin cursar la formació d’Auxiliar de Cuina i realitzar projectes formatius i d'inserció laboral en col·laboració amb l'Escola d'Educació Especial de Ca n'Oriol.

A més de les dependències des d’on s’impartiran les classes, l’escola disposarà d’un espai de bar-restaurant de degustació on l’alumnat podrà practicar els coneixements adquirits i que, a més, s’incorporarà a l’oferta gastronòmica de la ciutat.

La primera fase de les obres de l’escola començarà el pròxim 27 de juliol amb les divisions estructurals necessàries per encabir els diferents espais de manera homologada, requisit indispensable per poder certificar les formacions. Aquesta primera etapa de les obres costarà 350.000 euros que ja estan consignats al pressupost municipal 2020.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top