‎SODECA es compromet en la lluita contra la COVID-19

Des de que va començar la Pandèmia un grup de treballadors voluntaris de SODECA, SLU es van unir per crear accions solidàries i d'ajuda en aquest moment tan complicat a causa de la COVID-19.

Una de les accions que es va dur a terme va ser la captació de fons, iniciativa per la qual es van unir tots els treballadors. Amb els diners recol·lectat s'han comprat una gran quantitat de màscares que s'han repartit a geriàtrics, centres sanitaris i hospitals més propers a l'empresa.

D'altra banda, s'està col·laborant amb els hospitals de manera continuada lliurant peces impreses amb recursos d'impressió 3D de l'empresa que són indispensables per fer front a l'augment de pacients amb malalties respiratòries.A més, l'empresa ha estat desenvolupant nous productes desinfectants

La idea inicial de l'empresa era poder oferir un equip per desinfectar zones comuns i així evitar contagis de COVID-19, sobretot en els pobles més desprotegits, on generalment viuen persones d'edat avançada i que cal oferir més ajudes i esforços perquè es tracta d'un grup d'alt risc de contagi de virus.

Sodeca conjuntament amb Pideca i Asmitec van pensar, dissenyar i fabricar un equip autònom de desinfecció en tan sols 10 dies i el van cedir als ajuntaments de la comarca del Ripollès perquè ho usessin en tots els pobles. Aquesta acció solidària ha generat molta demanda per part d'altres ajuntaments no només a nivell nacionals, sinó també internacionalment i ha passat a ser un producte més dins de les solucions que ja ofereixen.

DESINFECT-500 és l'equip desinfectant industrial per netejar i desinfectar de forma ràpida i senzilla mitjançant nebulització empesa per aire. Està dissenyat per a ser transportat en diferents vehicles (remolcs, camions, pick up, carretons), de fàcil manipulació i obtenint una higiene òptima en parts de difícil accés de manera ràpida i fàcil. D'aquesta manera, s'obté un espai net i desinfectat en poc temps estalviant importants costos de mà d'obra i líquids.

D'altra banda, un cop acabada la pandèmia aquest equip també es pot fer servir per a altres aplicacions. Per exemple, equipar-lo amb insecticides adequats per a l'eliminació de plagues. El sistema de nebulització permet dispersar per l'aire els insecticides i arribar a llocs inaccessibles obtenint resultats en molt poc temps.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top