‎SODECA firma un conveni amb la UIER que ofereix avantatges exclusius per als associats, en la compra dels nous Purificadors d’Aire per a eliminar virus i bacteris

La situació de preocupació actual degut a la pandèmia del COVID-19, ha fet replantejar-nos els nostres hàbits, sobretot els relacionats amb la salut. Un dels factors més importants i que preocupen actualment a la societat es poder assegurar una bona qualitat d’aire interior.  

L’aire es transmissor de moltes bactèries, virus i altre patògens, així com petites partícules nocives per a la nostra salut. Per això, la mateixa importància té mantenir les instal·lacions netes, que disposar d’equips per assegurar l’aire net i desinfectat del nostre negoci.

SODECA com exemple d’adaptació a aquesta nova realitat, ha transformat part de la seva activitat situant-se en pocs mesos com un dels principals fabricants europeus de sistemes de neteja i desinfecció a través del tractament de l’aire i de la ventilació.

Les solucions presentades en purificadors d’aire i sistemes de desinfecció de l’aire amb càmeres germicides amb llum ultravioleta UVc, o amb el sistema ionitzador patentat son òptimes per aconseguir una qualitat de l’aire interior en locals, habitatges, edificis públics, escoles o en els mateixos llocs de treball. 


La implicació de SODECA en la utilització de la llum ultravioleta ha servit per entrar a formar part de l’Associació Internacional Ultravioleta IUVA que regula i avala amb estudis científics la utilització de las radiacions ultravioletes com a potent desinfectant, inactivant virus, bactèries i qualsevol patogen.

Amb la finalitat de poder compartir tot aquest coneixement amb la societat, s’ha constituït el CLUSTER IAQ, on SODECA és una de les empreses fundadores i està associada juntament amb onze empreses més dedicades al tractament d’aire interior i que cobreixen tota la cadena de valor; des de l’enginyeria, refrigeració, sistemes de mesura, etc; a l'àmbit acadèmic amb el Centre d'Innovació i Tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya (CIT UPC).

Davant la demanda d’aquests equips i amb l’objectiu de poder-los fer arribar a tota la societat;  locals, restaurants, escoles, etc. L’empresa ha firmat un conveni amb la UIER que ofereix avantatges exclusius per als associats, en la compra dels nous Purificadors d’Aire amb sistema patentat per a eliminar virus i bacteris.

SODECA posa a disposició de qualsevol persona o entitat el seu equip d’enginyers per estudiar quina és la millor solució a adoptar en cada una de les problemàtiques de qualitat d’aire interior.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top