‎Tecnologia d’Oxicorte al taller de Transgruas

Transgrúas treballa des de fa 40 anys per especialistes sectors relacionats amb les grues, maquinària d'elevació, transport i biomassa. L'empresa inverteix en la tecnologia necessària per donar el major valor afegit al procés de muntatge d'equips i fabricació de carrosseries.
 
Una de les noves tecnologies que  l’empresa ha implementat ha estat la tecnologia Oxicorte que consisteix en una tècnica de tall de xapa d'acer de gran espessor. Al seu taller, compten amb un equip robotitzat de oxitall que funciona amb un equip de programari en el qual se li introdueix el disseny de la peça que es vol aconseguir. Es col·loca la peça d'acer en el seu suport i el bufador tallador talla la peça minuciosament acord amb el disseny, deixant peces llestes per soldar. El oxitall consta de dues etapes: en la primera, l'acer s'escalfa a alta temperatura (900 ° C) amb la flama produïda per l'oxigen i un gas combustible; en la segona, un corrent d'oxigen talla el metall i elimina els òxids de ferro produïts. En aquest procés s'utilitza un gas combustible (acetilè, hidrogen, propà ....), que produeix una flama per escalfar el material, mentre que com a gas comburent sempre ha d'utilitzar-se oxigen a fi de causar l'oxidació necessària per al procés de tall.
 
Aquest tipus de tecnologia permet a Transgruas personalitzar bases de muntatge, contrapesos, acabats personalitzats amb logos dels seus clients, etc.

En el següent vídeo seu pot veure el tall de xapa per a un muntatge tipus sandvitx d'una grua Fassi, mantenint el control de la qualitat en tot el procés de produció.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top