‎Teycars presenta 7 de les novetats que incorporarà aquest 2020

La coneguda marca de vehicles elèctrics comença l’any desvetllant algunes de les millores i novetats que té previst incorporar de cara a aquest 2020. Amb la ment posada en la contínua aportació de valor als seus clients, i amb l’afany de seguir incorporant millores en els seus models, la catalana ha anunciat una sèrie d’innovacions que neixen directament com a resposta a peticions reals dels seus clients.

Es tracta d’incorporacions molt interessants i sobretot molt útils, ja que la seva única pretensió és la de millorar les capacitats i les característiques del seus vehicles per tal que puguin prestar un servei millor i que, en definitiva, reverteixin directament en facilitar les tasques dels Ajuntaments i la resta del clients tant com sigui possible.
 
Aquestes són algunes de les novetats anunciades:
 
1.Nou camió elèctric

El primer camió compacte y maniobrable de la seva categoria, amb una capacitat de càrrega de fins a 2.000kg. Amb tracció 4WD, 4 rodes direccionals 4Ws, sistema intel·ligent de substitució de bateries i recàrrega sense contacte, amb autonomies de fins a 150 km, especialment dissenyat per donar servei en ciutats i nuclis urbans.

2.Homologació del vehicle amb ‘DÚMPER per a escombraries’

S’inicia el procediment d’aprovació de vehicles model 39X amb configuració de ‘contenidor d’escombraries amb bolquet, acord amb els requisits d’homologació L7e-CU. Es preveu disposar d’un informe d’aprovació final el gener / febrer de 2020.

3. Ampliació d’homologació dels models de la Sèrie-4 amb Bateries de IO-LITI

Les noves bateries BMZ tenen una capacitat nominal augmentada de fins a 242Ah, fet que garanteix un funcionament continu en el rang de capacitat de 193 Ah (energia útil de 9,31 KWh). El temps de càrrega típic amb un carregador ‘d’abord’ és de 3,5h, y amb un carregador de càrrega ràpida es carrega fins al 80% de la seva capacitat amb només 1 hora de càrrega.

4.Test d’autonomia amb el model 381.1

Amb la finalitat d’estandarditzar el rang declarat per a tots els vehicles elèctrics de la sèrie ‘N.Car’ s’han iniciat les probes amb bateries de ió-liti d’acord amb el Reglament 101, que inclou cicles de conducció urbans i extra urbans. L’informe de resultats de les probes estarà disponible a principis de 2020

5. Nou volant

Presentem un nou volant amb un diàmetre de 350/365 mm per a tota la gamma de vehicles Melex. Amb un renovat disseny d’aspecte modern, brinda més comoditat durant la conducció i integra l’activador del clàxon. El nou volant s’implementarà, inicialment, en els vehicles sense homologació.

6. Ampliació de la Serie-4: Nou Model Ambulància

S’inclou la versió ‘Ambulans’ com a nou membre de la Serie-4, un vehicle útil per a la evacuació de ferits o accidentats en el terreny de joc.

7. Nou kit de tancament anti-pluja

Incorpora tancaments enrotllables de PVC transparent, integrats en el disseny del vehicle.
 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top